Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Daniel Niculae ar putea veni la Steaua

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, marti, intr-o emisiune televizata, ca fostul atacant rapidist Daniel Niculae, aflat acum sub contract cu formatia franceza Auxerre, va juca numai la echipa sa daca se va intoarce in Romania.

„Credeti ca o sa-l las eu pe Daniel Niculae sa se duca la Rapid? Daca Daniel Niculae va veni sa joace in Romania, va veni numai la Steaua”, a spus Becali, in cadrul emisiunii Miezul Problemei, de la National TV. El a precizat ca mai este intreresat de un jucator roman care evolueaza in strainatate.

„Mai este unul, dar nu vi-l spun pentru ca nu am acceptul lui. Nici acceptul lui Daniel Niculae nu-l am. Mi-a spus: ‘Nea Gigi, lasa-ma o saptamana-doua si-ti dau raspunsul’. M-am inteles deja, am negociat salariul lui, tot, a zis ca e OK, e multumit, un singur lucru trebuie sa faca: sa-si convinga familia. Din punctul lui de vedere, vrea sa vina si maine, dar sa-si convinga familia”, a adaugat Becali.

De o eventuala „repatriere” a lui Daniel Niculae s-a declarat interesat si principalul finantator al Rapidului, George Copos. El a afirmat, saptamana trecuta, ca principalele sale obiective in perspectiva viitorului sezon sunt readucerea in Giulesti a atacantilor Daniel Niculae si Florin Bratu.

Citeste mai multe!