Dani Alves, transferat într-o altă închisoare! E acuzat de viol

Dani Alves e acuzat de viol şi e în arest preventiv de vineri. Luni a fost transferat într-o închisoare de lângă Barcelona, ​​cu celule mai mici, pentru a „garanta securitatea şi convieţuirea normală” arată presa din Spania.

Fostul jucător al clubului mexican Pumas a fost dus pentru prima dată vineri la închisoarea Brians 1, la aproximativ 40 de kilometri de Barcelona, dar pentru a asigura mai bine siguranţa şi buna funcţionare a pavilioanelor penitenciarelor în care locuiesc deţinuţii, autorităţile au hotărât să-l transfere pe jucătorul de 39 de ani la închisoarea Brians 2, alăturată celei în care se afla.

Această închisoare găzduieşte mai mulţi deţinuţi, dar clădirile în care sunt încarceraţi sunt mai mici, cu o medie de 80 de deţinuţi pe unitate faţă de aproximativ 200 în Brians 1. Această dimensiune mai mică se pretează mai bine pentru a găzdui deţinuţi celebri precum Dani Alves, au indicat surse penitenciare, asigurând că la originea acestui transfer nu a fost niciun incident.

După ce a fost supus unei evaluări de către agenţii noului centru, Dani Alves ar urma să împartă o celulă cu un alt deţinut pentru următoarele zile.

Alves este acuzat de o tânără de 23 de ani că a violat-o în toaleta unui club din Barcelona, la finalul lunii decembrie.

Contradicţiile din declaraţia jucătorului şi riscul de a fugi în străinătate au fost decisive în decizia judecătorului de a-l aresta preventiv.

Stiri recente

Halep lipseşte şi de la turneul de la Madrid, pentru care primise wild card

Simona Halep nu va participa la turneul de categorie WTA 1000 Mutua Madrid Open, pentru care a primit wild...