Dan Petrescu, suparat din nou pe arbitrii

0
117

Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, vineri, la conferinţa de presă de la finalul partidei pierdută cu Oţelul, scor 2-3, că se gândeşte să nu mai antreneze niciodată în România, după prestaţia centralului Marian Salomir.

“Mă gândesc foarte serios să mă retrag din fotbalul românesc după acest arbitraj. Echipele mici, ca Unirea Urziceni, nu au nicio şansă. Ceea s-a întâmplat azi la Galaţi, cu arbitrajul lui Marian Salomir, mi-a lăsat un gust amar. în zilele următoare voi lua o hotărâre, dar mai mult ca sigur mă voi retrage. Nu accept să fiu umilit în asemenea hal pentru că echipa mea a jucat fotbal”
, a declarat, vineri, Dan Petrescu.

Principalele faze pe care le-a reclamat antrenorul ialomiţenilor au fost eliminarea lui Epaminonda, în minutul 5, pentru fault în postură de ultim apărător, şi acordarea penalty-ului Oţelului, într-un moment în care pe teren se aflau două mingi: “Nici nu ştiu de ce am evoluat în 10 oameni 85 de minute. Pentru ce a fost eliminat Epaminonda? Şansa mea e să ajung să antrenez o echipă mare şi aştept acest prilej, pentru că echipele mici sunt arbitrate pe interese”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here