Dan Petrescu, multumit de evolutia lui Mara

Aventura lui Bogadan Mara în Liga I continuă. După Dinamo, Farul, Piteşti, Rapid şi UTA, atacantul a pornit cu dreptul în curtea Unirii Urziceni.

Antrenorul Dan Petrescu este mulţumit de noua achiziţie, la fel ca şi de armeanul Haceatryan venit de la Anorthosis Famagusta.

Unirea Urziceni a transferat masiv în pauza de iarnă. Printre achiziţii, alb-albaştrii i-au adus pe Bogdan Mara, care deja a marcat în amicalul cu FC Daejeon Citizen, şi pe mijlocaşul armean Haceatryan de la Anorthosis Famagusta. Antrenorul Dan Petrescu este mulţumit de noile achiziţii.

„Mara este un profesionist adevărat, se antrenează bine. Are şanse mari să facă un retur foarte bun”, a spus Dan Petrescu.

Aflat cu Urziceniul pe locul 13, la 5 puncte de un loc retrogradabil, Dan Petrescu promite că un stil ultraofensiv în retur.

„Sper să avem o echipă care joacă un fotbal frumos, deschis. Sper să joace la fel şi acasă şi în deplasare, nu doar să se apere”
, a precizat Petrescu.

Stiri recente

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice şi nu va reprezenta Marea Britanie la Paris 2024.Oficialii echipei...