Te asteptam si pe retelel sociale

Cupa Romaniei

Cupa Romaniei: Alti bucuresteni la rand

După ce au eliminat-o, surprinzător, pe Dinamo şi apoi au scos o altă formaţie din Capitală, FC naţional, Pandurii lui Neagoe întîlnesc joi (20:45), la Timişoara, alţi băieţi din Bucureşti: rapidiştii. Dacă ar trece şi peste deţinătorii trofeului, gorjenii ar putea da piept în finală cu Steaua!

În vara trecută, Pandurii tîrgu- Jiu îşi calcula paşii pentru liga secundă. Exmatricularea Sportului Studenţesc din fotbalul profesionist i-a readus (nemeritat din punct de vedere sportiv) pe oltenii de la masa tăcerii în luptele cu granzii. În Liga 1, oamenii lui Eugen Neagoe s-au descurcat, fiind, practic, foarte aproape de a evita retrogradarea. În Cupa României însă, gorjenii au întrecut toate aşteptările, eliminînd liderul chiar la Bucureşti şi devenind acum formaţia-surpriză a semifi nalelor. pandurii au avut nevoie în toate meciurile din Cupă de cel puţin 120 de minute pentru a se califica, ba chiar şi de loviturile de departajare în primul tur, cu Jiul petroşani. Dar toate astea nu mai contează acum. Ilie Iordache, Adrian Popescu, Vintilescu şi ceilalţi abia s-au obişnuit să elimine formaţii din Capitală şi îi pun gînd rău acum deţinătoarei trofeului. pentru portarul Dossey (foto), meciul are o conotaţie specială, ghanezul urmînd să apere în faţa uneia dintre fostele sale echipe.

Obişnuiţi cu prelungirile
Semifinala de la Timişoara se va disputa o zi mai tîrziu după ce suporterii rapidului o vor susţine pe poli în giuleşti, contra stelei. Logic ar fi ca bănăţenii din tribunele stadionului „Dan Păltinişanu” să-i încurajeze, la rîndul lor, pe feroviari. Dar dacă poli ajunge în finală, ar fi de înţeles ca timişorenii să-şi dorească drept adversar pandurii, echipă împotriva căreia ar avea, teoretic, mai multe şanse.

Continuarea in Kicker SportMagazin de luni 16 aprilie 2007

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: