Cupa Mondială de Rugby din Japonia se va vedea şi în România. TVR va transmite partidele

Televiziunea Română a anunţat joi că va transmite Cupa Mondială de Rugby din Japonia, în perioada 20 septembrie – 2 noiembrie, dar şi alte competiţii ale naţionalelor.

TVR a semnat un parteneriat cu Federaţia Română de Rugby pentru difuzarea meciurilor naţionalelor de rugby în 15 şi în 7 jucători în competiţii internaţionale şi a unor partide din competiţiile interne.

„Ca urmare a hotărârii Consiliului de Administraţie al SRTv, suntem din nou partenerii Federaţiei Române de Rugby”, a transmis preşedintele-director general al TVR, Doina Gradea.

În afara meciurilor turneului final din Japonia, TVR va difuza toate întâlnirile  susţinute pe teren propriu de echipa naţională a României în cadrul Rugby Europe Championship, partidele test ale naţionalei României organizate sub egida World Rugby, dar şi meciuri pe care „Stejarii” le vor susţine la alte turnee internaţionale.

De asemenea, va transmite SuperLiga CEC Bank (campionatul naţional de rugby), câte un meci pe etapă, semifinalele şi finala, precum şi Cupa României (fazele finale, semifinale şi finala) şi meciurile test al echipei de seniori.

Primul meci din SuperLiga de Rugby, CSA Steaua – SCM Gloria Buzău, va fi difuzat pe 31 august, de la 10.30, pe TVR 1 şi va fi comentat de Alexandru Roman.

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...