Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

CUPA CONFEDERATIILOR/ Avancronica Spania – Irak

Săptămână plină pentru campioana europeană la Cupa Confederaţiilor. Trupa lui Del Bosque dispută două partide în grupa B, în compania campioanei Asiei, Irak (miercuri) şi a ţării gazdă, Africa de Sud (sâmbătă).

Spania – Irak (miercuri 17 iunie, ora 16:55, în direct la TVR 1) Partida dintre „La Furia Roja” şi Irak are cu certitudine profilul unei confruntări între Goliat şi David. Va fi prima întâlnire între cele două naţionale, ambele campioane pe continentele de origine. Irakul are rezonanţe mai degrabă politice decât fotbalistice, ceea ce nu îi împiedică pe fotbaliştii reputatului tehnician Bora Milutinovic să îşi afirme valoarea. Irakul îşi trăieşte momentul de glorie în calitate de reprezentantă a Asiei, unul pe care l-a aşteptat îndelung. O participare la Cupa Mondială în 1986 şi locul patru la Olimpiada din 2004 sunt cele mai bune performanţe din istoria „Leilor Mesopotamiei”, nepunând la socoteală triumful lor din 2007 de la Cupa Asiei pe Naţiuni. „Sper ca prin evoluţia noastră să aducem un zâmbet pe feţele irakienilor. Sunt trist când văd dificultăţile cu care se confruntă. Nu îi putem dezamăgi. Vom juca cu sufletul, pentru ei”, a promis antrenorul sârbo-mexican de 64 de ani, care a preluat Irakul în aprilie. De notat şi că Irak are în lot doar doi fotbalişti legitimaţi în Europa: Nashat Akram (Twente) şi Hawar Mulla Mohammed (Anorthosis). Greu de crezut că îi va pune probleme experimentatei naţionale a Spaniei.

Pronostic 1

Citeste mai multe!

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: