Cupa Angliei / Middlesbrough, calificare cu emotii in fata lui Bristol

Deşi era mult mai bine cotată în duelul cu Bristol, Middlesbrough a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a se califica în turul cinci al Cupei Angliei.

După 2-2 pe terenul lui Bristol, Middlesbrough a apelat la reducerea preţului de achiziţionare a biletelor pentru jocul de pe teren propriu ca să poată miza pe o atmosferă specială.

Şi deşi stadionul a fost aproape plin, cei care au deschis scorul au fost oaspeţii, David Noble marcând cu multă şansă în minutul 22 după ce Schwarzer reuşise să respingă în primă fază şutul acestuia.

Boro a egalat prin Viduka (foto) în minutul 69, reluare cu capul după o centrare a lui Stewart Downing, şi a dus meciul în prelungiri, diferenţa de goluri marcate în deplasare nefiind un criteriu de departajare.

în minutul 96 Yakubu a executat slab un penalty, pe centrul porţii, şi Boro a ratat ocazia de a prelua conducerea dar acelaşi Yakubu şi-a răscumpărat greşeala şi a făcut 2-1 în minutul 102 după ce şutul violent al lui Andy Johnson a fost respins cu greu de Weale.

Bristol nu s-a lăsat şi a egalat în minutul 117 prin McCombe ducând meciul spre lovituri de departajare acolo unde experienţa şi-a spus însă cuvântul şi Middlesbrough s-a impus cu 5-4 deşi Yakubu a mai ratat un penalty şutând în bară.

Middlesbrough s-a calificat în turul cinci al Cupei Angliei, alături de Norwich City, 3-2 după prelungiri cu Blackpool, şi va întâlni în runda următoare a competiţiei pe West Bromwich Albion.

Stiri recente

Ana Bogdan va participa la JO de la Paris

Ana Bogdan a spus într-un mesaj pe Instagram, că va participa la Jocurile Olmpice de la Paris, astfel că...