Cupa Angliei: Blackburn a eliminat pe Arsenal

Arsenal Londra a „reuşit” contraperformanta sa rateze în 72 de ore două dintre trofeele puse în joc în acest sezon în Anglia. După ce a pierdut finala Cupei Ligii Angliei cu Chelsea, Arsenal a fost eliminată din sferturile de finală ale Cupei Angliei de Blackburn Rovers.

în ultima rejucare din optimile de finală ale Cupei Angliei, Blackburn Rovers a învins la limită, scor 1-0, pe Arsenal Londra, gol marcat de sud-africanul Benny McCarthy în minutul 87, acţiune pe partea dreaptă, dribling scurt în faţa lui Senderos şi şut superb la colţul lung.

Astfel, echipa lui Arsene Wenger ratează şi posibilitatea de a-şi adjudeca Cupa Angliei în timp ce Blackburn este ultima calificată în sferturile de finală şi va juca pe 11 martie, de la ora 19.00, cu Manchester City pentru un loc în semifinale.

Blackburn a jucat cu Friedel – Emerton, Samba, Nelsen, Warnock (Khizaneişvili 46) – Bentley, Tugay (Dunn 63), A. Mokoena, Pedersen – Nonda (McCarthy 63), Derbyshire, în timp ce Arsenal a răspuns cu Almunia – Eboue (Walcott 61), Senderos, Gallas, Traore (Clichy 66) – Ljungberg, Denilson, Gilberto Silva, A. Hleb – Julio Baptista, Aliadiere.

Stiri recente

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice şi nu va reprezenta Marea Britanie la Paris 2024.Oficialii echipei...