Te asteptam si pe retelel sociale

Ştiri

Cum te ajută firma de contabilitate realcont să ai o afacere de succes

Dintotdeauna ți-ai dorit să ai propria afacere, să nu mai depinzi de nimeni, și să reușești să muncești pentru tine, nu pentru alții. Independența financiară este unul dintre aspectele care te-a atras și de aceea ai decis să renunți la tot și să riști, deschizându-ți propria ta afacere. La început, ești destul de entuziasmat, mai ales că știi că ești un foarte bun profesionist, ai și multe idei bune, așa că nu îți faci prea multe griji referitor la succesul afacerii tale. Din păcate, te convingi destul de rapid că pentru ca un business să fie unul profitabil, este nevoie de ceva mai mult decât fler, profesionalism și clienți. Printre factorii care contribuie la succesul afacerii tale se află și serviciile de contabilitate care, realizate în mod profesionist, te pot scăpa de multe neplăceri legislative.

 

Contabil sau firmă de contabilitate

 

Evident, fără serviciile de contabilitate o firmă nu poate exista. Dar nu știi ce să alegi: un contabil autorizat sau o firmă de contabilitate. La prima vedere, să apelezi la serviciile unui contabil poate părea o variantă mai ieftină. În schimb, dacă nu te pripești, și analizezi cu atenție situație, te convingi rapid că o firmă de contabilitate, cum este și https://www.realcont.ro reprezintă cea mai bună, și chiar avantajoasă soluție pentru succesul afacerii tale.

 

Serviciile de contabilitate în zilele noastre

 

Dacă până în urmă cu câțiva ani, contabilitatea reprezenta doar acel serviciu care presupunea ținerea evidenții banilor din cadrul unei firme, în prezent lucrurile s-au schimbat fundamental. Astfel, în afară de ceea ce ți-am expus mai sus, contabilitatea presupune și realizarea unor analize, dar și o evidență a modificărilor legislative sau bugetare care îți pot afecta mica ta afacere. Altfel spus, dacă apelezi la o firmă de contabilitate ai parte și de acea consultanță de specialitate, care să te ajute să iei cele mai bune decizii pentru ca business-ul tău să fie unul de succes, și nu unul sortit eșecului din start. Dar, hai mai bine să descoperi alături de noi care sunt avantajele de care te poți bucura atunci când apelezi la o firmă de contabilitate.

 

Permanent la curent cu noutățile în domeniu

 

În țara noastră au loc multe modificări legislative și ale Codului Fiscal, încât este aproape imposibil să fii la curent cu toate, în timp util, și să poți să îți conduci așa cum trebuie și afacerea. De aceea, lasă în seama specialiștilor toate aceste detalii referitor la ultimele motificări ale actelor notmative în domeniu, și evidența contabilă și fiscală, care trebuie să le respecte întocmai. Alege o firmă de contabilitate de profesioniști și reprezentanții acesteia te vor ține la curent și cu toate problemele specifice de fiscalitate care te privesc. În același timp, reprezentanții acesteia îți vor putea sugera rapid și care ar putea fi strategia de urmat în perioada următoare, care ar fi posibilitățile prin care poți minimize taxele și impozitele și cum poți face să obții totuși profit, în condițiile în care acest lucru nu este chiar la îndemâna oricui.

 

O întreagă echipă lucrează doar pentru tine

 

La prima vedere, ai fi tentat să susții: ”același lucru îl face și un contabil bun, nu am nevoie de o firmă”. Da, este adevărat, dar gândește-te o clipă: contabilul este un simplu om, este posibil ca sub presiunea timpului, sau din varii motive, să facă unele erori de care însă să nu fie conștient. În cazul unei firme de contabilitate, pentru tine lucrează o întreagă echipă, care își folosește toată experiența în domeniu, dar și consultanța financiar contabilă în avantajul tău. Fiecare operațiune, consultanță de specialitate, reprezentarea firmei tale în fața organelor competente și nu numai, este analizată ”la ac”, astfel încât nicio eroare să nu se regăsească acum.

 

Economisești

 

La prima vedere, tarifele practicate de o firmă de contabilitate de profesioniști pot părea destul de ridicate, iar acesta este un motiv care să te facă să eziți să apelezi la serviciile lor. Dar stai un pic, nu te pripi, ia pixul în mână și fă unele calcule. Vei rămâne surprins că, de fapt, este mult mai în avantajul tău să apelezi la o firmă de contabilitate decât să ai, de exemplu, propriul tău department de contabilitate în firmă. În plus, încă un mic amănunt: există posibilitatea ca plățile pe care le faci către o firmă care oferă servicii contabile să fie decontate, și astfel reușești să scapi de acele impozite pe care trebuie să le plătești dacă ai fi încheiat un contract de muncă. Pe scurt, factura pe care ți-o emite o firmă de contabilitate se deduce în totalitate. Deja zâmbești și ești aproape convins, nu-i așa?

 

Cele mai bune programe de evidență contabilă

 

O firmă care oferă servicii contabile, și care are o bună experiență în spate, va oferi clienților săi cele mai bune programe de evidență contabilă, gestiune, salarii și nu numai, astfel încât afacerea să se dezvolte în permanență. Și care om de afaceri care se respectă nu îți dorește acest lucru?

 

Reprezentare în fața organelor de control

 

Atunci când apelezi la serviciile unei firme de contabilitate profesioniste, nu mai trebuie să stai cu frica unui eventual control, care va găsi ceva acte în neregulă și vei fi amendat cu o sumă uriașă pentru aceste lacune. Pur și simplu vei fi bine reprezentat în fața organelor de control financiar-fiscale, iar tu, în calitate de client, ești acoperit de răspunderea contractuală.

Ocupă-te așa cum trebuie de dezvoltarea afacerii tale și lasă problemele financiar-contabile în mâna profesioniștilor!

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: