Cum să pariezi pe tenis

Tenisul sau “sportul alb” cum mai este numit este unul din cele mai preferate sporturi de către pariori. Ca să poți paria pe tenis trebuie să cunoști mai multe aspecte fundamentale care se referă la sport în sine, la analiza meciurilor și la strategia pe care alegi să o folosești pentru a avea cât mai multe bilete câștigătoare și a obține, evident, profit.

Primul aspect la care trebuie să fii atent este cunoașterea sportului în sine. Trebuie să știi cum este structurată o competiție de tenis și ce avantaje există atunci când pariezi pe tenis față de celelalte sporturi.

Un alt aspect important este să cunoști diferența dintre tenisul masculin și cel feminin pentru a alege pe care dintre ele vrei să pariezi. După ce ai înțeles aceste aspecte poți trece la analiza unui meci de tenis. De la factorii de bază care stau la analiza unui meci de tenis până la anumite aspecte care pot influența scorul final într-un meci, toate sunt importante și necesită atenție.

Tipul de jucător pe care vrei să pariezi

Primul factor care stă la baza unei analize eficiente este tipul de jucător pe care vrei să pariezi. De preferat este să nu alegi jucătorii foarte bine clasați deoarece pentru aceștia vei avea cote mici de pariere.

Cea mai bună variantă este să te uiți la cei mai slab cotați și să fii atent la stilul lor de joc și la evoluția din ultimele meciuri pentru a le anticipa următoarele mișcări și a ști ce și când să mizezi. La această etapă a analizei trebuie să arunci un ochi și pe forma de moment a jucătorului, pe motivația acestuia și pe serviciul lui.

Analiza meciului

Atunci când analizezi un meci de tenis un aspect foarte important îl constituie suprafața terenului de joc și modul în care fiecare jucător se descurcă pe el. Aici vorbim de iarbă, zgură, hard sau hard indoor. Cei care servesc foarte bine, spre exemplu, au avantaje mari pe iarbă sau pe hard, în timp ce pe zgură sunt dezavantajați.

Trebuie să fii foarte atent la predictii tenis live. Pariurile live sunt foarte populare și apreciate în tenis, dar pot fi și foarte periculoase. Cele mai populare pariuri live în acest sport sunt cele pe câștigătorul următorului game sau al următorului punct.

Pericolul este că în astfel de momente este foarte ușor să te lași purtat de val deoarece poți plasa foarte multe pariuri într-un interval scurt de timp și poți pierde foarte mulți bani dacă nu ești calculat. Din acest motiv, înainte de a paria live trebuie să îți stabilești clar bugetul de pariere și să gestionezi bine informațiile din analiza pe care ai făcut-o înaintea meciului pentru a nu cădea plasă deciziilor luate pe moment în timpul meciului.

 

Stiri recente

Răzvan Marin: Ne dorim să ajungem cât mai departe la Euro 2024

Răzvan Marin a apua că el ți coechipierii îşi doresc ca România să ajungă la Euro 2024 cât mai...