Cristocea: Nu as refuza o oferta din Giulesti sau Stefan cel Mare

Mijlocasul Vasilica Cristocea (foto), care nu mai face parte din lotul FC Steaua pentru retur si se pregateste cu echipa a doua, a declarat, miercuri, ca ar accepta o oferta venita de la Dinamo sau Rapid, deoarece o provocare ar fi binevenita pentru el.

“E cam grea trecerea de la Liga Campionilor la Steaua II, dar trebuie sa trec si peste aceasta perioada. Ma pregatesc aici cit mai bine si astept oferte. E prea mult pentru mine ce s-a intimplat si nu vreau sa intru in detalii. Sunt dezamagit, dar am 27 de ani si sunt destul de matur sa trec peste asta. Din cele intimplate in cadrul echipei, ma asteptam. Normal ca m-as intoarce la Farul, asta ar fi prima optiune, de acolo am plecat, dar nu m-a contactat nimeni. De la club stiu ca sunt citeva oferte, din tara si strainatate. Nu va pot spune daca si rivalele intra in discutie. Normal ca m-as duce la Dinamo sau Rapid, de ce nu, as incerca, o provocare pentru mine este binevenita”, a spus Cristocea.

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...