Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Cristian Costache: „A fost ceva premeditat”

Secretarul general al Rapidului, Cristian Costache (foto), a declarat a oficialii rapidisti sunt aproape convinsi ca evenimentele de la meciul Rapid – Steaua, incheiat in minutul 74, din cauza obiectelor aruncate in teren de suporterii giulesteni, au fost ceva premeditat.

„Trebuie sa se faca lumina in acest caz. Suntem aproape convinsi ca a fost ceva premeditat. Atatea episoade de acest gen petrecute in fotbalul romanesc, ganditi-va ce s-a intamplat la meciul din tur, cand Bozovici a fost lovit in cap cu un surub, cu acelasi arbitru la centru! Pancu a fost lovit la Craiova cu o piatra. Despre ce regulament vorbim? Nici macar nu a respectat toate etapele prevazute, existau atatea alte masuri, inclusiv evacuarea tribunei. E greu de explicat ce simtim, pentru ca e un abuz grosolan. O sa facem toate demersurile pentru ca acest arbitru sa fie suspendat. A fost lovit prima oara, a doua oara un obiect a trecut la un metru de el”, a declarat Costache.

FOTO: www.rapidisti.ro

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: