Crezi în surprize majore? Iată două idei inedite de pariere pentru Wimbledon 2023!

Între 3 și 16 iulie va avea loc cea de-a 136-a ediție a turneului de tenis de la Wimbledon. Competiția va aduna la start cei mai importanți jucători din ierarhia ATP, precum și cele mai puternice sportive din clasamentul WTA. Există câțiva sportivi pe care analiștii și bookmakerii îi consideră favoriți cerți, însă amatorii de pariuri pot să se orienteze și către variante mai puțin evidente.

Cei care pariază acum pe Wimbledon pot profita de câteva cote foarte avantajoase. Acestea se pot schimba până în momentul începerii competiției și pot suferi modificări și în timpul disputării acesteia. Iată care sunt cele două surprize care ar putea să îți aducă niște câștiguri impresionante, dacă vei decide să le incluzi în planurile tale de pariere.

Cele două surprize pe care poți paria la Wimbledon 2023

Mizează pe Nick Kyrgios – finalist în 2022, australianul de origine greacă, Nick Kyrgios, nu este printre favoriții bookmakerilor la un succes în 2023. El are cota 11,00, fiind cel de-al cincilea favorit la titlu, la egalitate cu tânărul din Italia, Jannik Sinner. Merită să încerci un pariu pe Kyrgios, deoarece el are exact vârsta perfectă pentru maturizarea emoțională și sportivă. 

Astfel, nu ar fi o surpriză imensă dacă ar reuși să găsească starea de echilibru necesară pentru un succes istoric pe iarba din Londra. Kyrgios se va bucura și de sprijin din partea publicului, mai ales că este un susținător al celor de la Tottenham Hotspur, club de fotbal din capitala Angliei.

În ceea ce privește clasamentul ATP, Nick Kyrgios ocupă doar locul 26, astfel că ierarhia nu îl recomandă ca fiind printre sportivii momentului. Cu toate acestea, talentul și experiența îl pot ajuta să ofere satisfacție celor care mizează pe victoria sa și să obțină un succes memorabil.

Mergi pe mâna lui Ons Jabeur – sportiva tunisiancă poate fi considerată echivalentul lui Kyrgios pe tabloul feminin. Ajunsă la 28 de ani, Jabeur se află într-o perioadă excelentă a carierei. Ea ocupă locul 7 în ierarhia WTA și are cota 11,00 la cucerirea Wimbledon, fiind la egalitate cu Coco Gauff pe locul 4 în topul favoritelor, în viziunea bookmakerilor.

Ce o recomandă pe Jabeur pentru un succes în Anglia? Cele două favorite principale, Iga Swiatek (locul 1 WTA) și Elena Rybakina (locul 4 WTA) au cota 4,50 pentru un succes la Londra, astfel că statutul lor nu este deloc unul clar. Competiția se anunță a fi mult mai echilibrată decât la masculin, unde un succes al lui Novak Djokovic este cotat cu 2,10. 

În plus, Ons Jabeur este o sportivă care iubește să joace la Wimbledon, mai ales că în 2022 a ajuns până în ultimul act al competiției. Ea a fost învinsă de Elena Rybakina cu 6-3, 2-6, 2-6. Experiența și talentul o transformă pe tunisiancă într-o opțiune excelentă pentru pariorii îndrăzneți!

În concluzie, pariorii au două opțiuni excelente de cote pe care pot să le includă pe biletele lor, dacă simt că la Wimbledon este loc de surprize. Nick Kyrgios și Ons Jabeur sunt doi jucători experimentați, care pot avea un parcurs impresionant. Mizează pe succesul lor și simte la maximum spectacolul tenisului de la Wimbledon!

Sursa foto: Unsplash.com

Stiri recente

Simona Halep împlineşte 32 de ani

Simona Halep împlineşte astăzi 32 de ani. Ea a fost suspendată patru ani pentru dopaj și a ieşit din...