Cote la pariuri pe Vocea României

Moga, Loredana, Smiley și Tudor duc o luptă strânsă pentru a da următoarea Vocea a României. Cum duelurile live se apropie și tensiunea între concurenți e în creștere, bookmakerul britanic Stanleybet le-a pregătit o nouă ofertă specială românilor care vor să parieze pe favoriții lor în acest talent show.

O premieră pentru “Vocea României” ar fi ca un concurent pregătit de Marius Moga să câștige trofeul, un astfel de pariu având o cotă de 5.00, ceea ce înseamnă 500 de lei câștigați la fiecare 100 lei mizați. La capătul opus se află Smiley, cotat cu cele mai mari șanse să câștige al doilea trofeu în cele șase sezoane.

Dacă rivalitățile dintre antrenori fac deliciul publicului, emoțiile sunt la cote maxime atunci când vine vorba de cine va fi următoarea voce a României. În fiecare echipă se duce o luptă strânsă, iar cotele favoriților pentru accederea în finală sunt următoarele: Andreea Ioncea 1.40 (Loredana), Alexandru Baroc 1.60 (Moga), Ramona Nerra 1.50 (Smiley), Iuliana Dobre 1.20 (Tudor).
Doisprezece contracandidați vor lua startul în prima semifinală, care va avea loc vineri, 2 decembrie.
Emoțiile vor continua și în semifinala a doua, din data de 9 și mai ales în finala din 16 decembrie. În tot acest timp, românii vor putea miza pe favoriții lor, atât la agențiile stradale, cât și online, pe www.stanleybet.ro sau direct de pe mobil, folosind aplicația.

 

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...