Costin Lazar: ”Militez pentru romani la Rapid”

Mijlocaşul Costin Lazăr, de la Rapid Bucureşti, a declarat miercuri că este în favoarea folosirii în mai mare măsură a fotbaliştilor din ţara noastră în campionatul intern.

Eu militez pentru români, eu merg tot pe mâna lor, ei au făcut treabă şi la Rapid până acum”, a declarat Costin Lazăr, în cadrul conferinţei de presă de la Baza sportivă Pro Rapid.

Lazăr a menţionat că performanţele obţinute de CFR Cluj, în sezonul trecut, reprezintă o excepţie.

Mai sunt şi alte cluburi care au folosit jucători de peste hotare şi nu au confirmat”, a precizat jucătorul din Giuleşti. El a mai spus că mulţi jucători din străinătate au fost consideraţi titulari, dar nu au confirmat la echipele de club.

În legătură cu antrenamentele conduse de tehnicianul portughezul Peseiro, Lazăr a precizat:

Sunt antrenamente diferite faţă de cele ale tehnicienilor români. Domnul Peseiro ne păcăleşte cu mingea. Alergăm la fel de ca şi înainte, numai că acum o facem cu mingea la picior. E mai bine să alergăm cu mingea, decât în jurul stadionului”.

Lazăr a mai menţionat că doreşte că jucători importanţi pentru Rapid, ca Dani Coman, Maftei sau Săpunaru, este de preferat să rămână la club, pentru atingerea obiectivelor: câştigarea campionatului şi a cupei.