Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Cornel Dobre, Daniel Costescu si Liviu Negoita exclusi din lot

Cornel Dobre, Daniel Costescu si Liviu Negoita au fost exclusi din lotul Ceahlaului Piatra Neamt, din cauza evolutiilor slabe din ultimul timp. Aceasta decizie a fost luata cu numai doua ore inaintea meciului cu Universitatea Craiova, programat miercuri, de la ora 19:00.

„Motivul pentru care am renuntat la cei trei fotbalisti este legat de faptul ca nu joaca cu sufletul pentru formatia Ceahlaul. Cei trei au avut evolutii dezamagitoare”, a anuntat, printr-un comunicat de presa, Viorel Mestecaneanu.

Partida Ceahlaul-Universitatea Craiova, contand pentru etapa a 28-a a Ligii 1, se va disputa, miercuri, de la ora 19:00. Inaintea meciului, Cheahlaul ocupa locul 15, cu 26 de puncte, in timp ce Universitatea Craiova se afla pe locul 13, cu 29 de puncte.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: