Copos: Cred foarte mult in Mircea Rednic

0
105

Patronul Rapidului, George Copos (foto), a declarat ca noul antrenor al giulestenilor, Mircea Rednic, va imbunatati jocul echipei si va reusi sa repete performantele obtinute in trecut cu formatia alb-visinie.

“Rednic s-a schimbat enorm, a invatat foarte mult din greselile trecutului, din care invatam cu totii pina la urma. Intr-o luna de zile o sa vedeti ca Mircea Rednic va da o cu totul alta fata Rapidului. Cred foarte mult in Rednic si sunt convins ca va face treaba, dar nu pot sa-i cer sa faca minuni. Fara sa jignesc, pot spune ca exista o diferenta intre Mircea Rednic si Cristiano Bergodi. Mircea Rednic a obtinut foarte multe performante cu Rapid, iar acest lucru nu trebuie uitat”, a declarat George Copos pentru NewsIn.

Referitor la situatia din clasament a giulestenilor, locul cinci dupa zece etape, Copos a spus: “Acest loc pe care il ocupam in prezent nu este deloc unul prost. Avem 19 puncte si un joc mai putin disputat. Cu o victorie in acel meci am fi foarte aproape de CFR Cluj”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here