test

Contra: Vreau sa castig Cupa Spaniei cu Getafe

Jucatorul echipei Getafe, Cosmin Contra (foto), a declarat, inaintea finalei Cupei Spaniei, de sambata, ca FC Sevilla este favorita la castigarea trofeului.

“FC Sevilla are mai multa experienta ca noi. A cistigat doua editii ale Cupei UEFA. Sunt favoriti. Noi vom iesi pe teren avind incredere in noi. La noi in echipa nimeni nu se vede titular in aceasta saptamina. Au mai ramas citeva zile si antrenorul inca se gindeste. Poate juca oricine si cel care o va face, o va face foarte bine”, a adaugat Contra.

Cosmin Contra a subliniat ca va face tot posibilul pentru o victorie deoarece a mai jucat o finala, cu Deportivo Alaves in Cupa UEFA, pe care a pierdut-o.

“Sa joci doua finale si sa nu le cistigi ar fi o lovitura dura. Trebuie sa jucam cu inima si cu mintea. Nu trebuie sa ne temem de FC Sevilla, dar trebuie sa avem grija, pentru ca este un adversar puternic”, a spus Contra.

Fundasul romin a spus despre omologul sau de la FC Sevilla de pe banda dreapta a apararii, Daniel Alves, ca este cel mai bun fundas dreapta din lume.

Stiri recente

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători. Cei 32 de jucători...