Contra l-a batut pe Tamas

în derbiul românilor din campionatul spaniol de fotbal, Getafe, formaţia lui Cosmin Contra, a trecut cu 1-0 de Celta Vigo, echipa lui Gabriel Tamaş, după golul marcat de Moral în chiar primul minut de joc.

Contra a fost integralist la Getafe, a primit un cartonaş galben şi a avut per total o evoluţie modestă, în timp ce Gabriel Tamaş nu a fost folosit de antrenorul Celtei Vigo.

FC Barcelona dă semne de revenire şi a surclasat cu 3-0 pe Gimnastic fiind singura echipă din această etapă care a reuşit să înscrie mai mult de un gol. Javier Saviola îşi continuă serie de evoluţii excelente cu un gol marcat în minutul 17, Giuly a făcut 2-0 în minutul 67 iar Iniesta a închis tabela în minutul 80.

Fără să strălucească, Real Madrid s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Real Mallorca, gol marcat de Jose Antonio Reyes pe final, şi cum necum Galacticii rămân în lupta pentru titlu.

în celelalte partide de duminică, Recreativo Huelva, fără Laurenţiu Roşu, a scos un 0-0 la Real Zaragoza, Betis Sevilla şi Racing Santander au încheiat la egalitate, 1-1, goluri marcate de Xisco în minutul 87, respectiv Garay în minutul 85, Valencia a câştigat cu 1-0 la Real Sociedad, gol David Villa, Levante şi Athletic Bilbao au încheiat la egalitate, 0-0, acelaşi rezultat înregistrându-se şi în meciul dintre Deportivo La Coruna şi Espanyol Barcelona.

Amos News 

Stiri recente

Sinner, în finală la Beijing, după ce l-a învins pe Alcaraz

Jannik Sinner va juca în finala turneului de la Beijing împotriva lui Daniil Medvedev, după ce a dispus de...