Constantin Gache, noul antrenor al „marinarilor”

Noul antrenor al formatiei Farul Constanta este Constantin Gache. Acesta a antrenat, in sezonul 2006-2007, echipa Delta Tulcea, cu care a reusit promovarea in Liga I. Gache, in varsta de 50 de ani, a evoluat si ca jucator pentru echipa de la malul marii.

”Este o onoare pentru mine sa fiu antrenorul Farului. Am jucat ani de zile pentru aceasta formatie. Ma consider un farist adevarat. Vreau sa imi masor si eu fortele si sa vad daca pot face ceva bun pentru constanteni. Farul are un lot valoros. Sunt optimist ca vom face treaba buna”, a declarat Constantin Gache.

”Sper ca, avandu-l antrenor pe Constantin Gache, Farul sa realizeze obiectivele pe care le-am stabilit impreuna cu tehnicianul si chiar mai mult de atat. Ne-am propus, pentru primul dintre cei doi ani ai sai de contract, restructurarea si intinerirea lotului si, in acelasi timp, clasarea in prima jumatate a clasamentului. Obiectivul pentru anul al doilea il vom stabili la terminarea primului an”, a declarat la randul sau Gheorghe Bosanceanu, presedintele consiliului director al Farului.