Conducerea FC Rapid: “Imaginatia lui Gigi Becali nu cunoaste nicio limita”

0
97

Conducerea FC Rapid a publicat, pe site-ul oficial al formatiei giulestene, un raspuns la declaratiile lui Gigi Becali, care a spus ca isi doreste sa cumpere formatia rivala si sa o redenumeasca in Steaua III.

“Pentru cei care mai aveau vreo indoiala, s-a demonstrat in aceasta dupa-amiaza: imaginatia patronului Stelei nu cunoaste nicio limita. In incercarea de a ne mai servi <<o aroganta>>, latifundiarul din Pipera si-a exprimat astazi in public ultima fantezie… Dupa ce look-ul a la Clark Gable nu i-a mai oferit satisfactii, Becali viseaza sa cumpere Rapidul si sa faca dintr-un club cu 85 de ani de traditie al doilea satelit din Liga I al Stelei, dupa colonia ros-albastra deja existenta la Buzau! Simplu ca si cum ai spune “pac-pac”! Trecind peste faptul ca o asemenea fabulatie are aceleasi sanse sa se intimple vreodata cite are si eternul candidat la Presedentie sa ocupe fotoliul de la Cotroceni, nu putem sa nu ne manifestam consternarea fata de ridicolul si lipsa de respect care razbat din afirmatiile conducatorului stelist. Si daca tot a venit vorba de sateliti, sa ii reamintim conducatorului din Ghencea ca razboinicii sai, au pierdut, nu de foarte mult timp, singura intilnire cu satelitul Rapidului (Rapid II – Steaua 8-7, in saisprezecimile de finala ale Cupei Rominiei, editia 2005-2006).

In incheiere, ii oferim gratuit domnului George Becali o idee de afacere “la cheie”, care va aduce garantat succesul in Ghencea. Cu doua-trei sute de milioane de euro ar putea cumpara cele saptesprezece cluburi din Liga I… Pac-pac! Problema denumirilor s-ar rezolva repede, de la Steaua II la Steaua XVIII! Astfel, Steaua va ocupa de fiecare data prima pozitie a clasamentului. Pac-pac! Investitia s-ar amortiza si ea in vreo… douazeci de ani de participari in Liga Campionilor, astfel ca totul ar fi perfect. Ce mai conteaza cine a inscris in finala de la Sevilla?”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here