Comunicatul suporterilor stelisti in legatura cu evenimentele din Bulgaria

0
101

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti, Peluza Nord si Peluza Sud Steaua dezavueaza in mod categoric cele aparute in presa din Romania referitor la presupusele incidente care ar fi avut loc la Sofia intre fanii dinamovisti si cei stelisti, evenimente ocazionate de disputarea partidei de fotbal dintre Echipa Nationala si Bulgaria, in preliminariile Campionatului European de fotbal 2008.

Suntem in masura sa catalogam ca fabulatii jurnalistice pretinsele incidente dintre fanii dinamovisti si cei stelisti, care au menirea sa tensioneze atmosfera inaintea marelui derby, slujind unor interese obscure legate de adoptarea materialului legislativ cunoscut sub numele de “Legea Dragomir”. Precizam astfel in mod neechivoc ca nici un suporter stelist nu a fost prezent la acest meci, asemenea incidente neavand prin urmare cum sa se produca.

Avand in vedere ca nu este prima data cand presa din Romania dezinformeaza grav si/sau denatureaza adevarul in ceea ce priveste anumite stari de lucruri, ne exprimam speranta ca pe viitor deontologia si principiul profesionalismului in prezentarea stirilor vor ajunge sa primeze in fata senzationalului.

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti
Peluza Nord Steaua
Peluza Sud Steaua

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here