Te asteptam si pe retelel sociale

Alte sporturi

Compania Bucharest Ring va investi 15 milioane de euro in circuitul din jurul Palatului Parlamentului

Compania Bucharest Ring va investi 15 milioane euro in circuitul auto din jurul Palatului Parlamentului din Bucuresti, unde intre 18 si 20 mai se va desfasura competitia Bucharest Challenge.

„Compania noastra a platit pentru constructia circuitului, municipalitatea nu a scos niciun ban. Anul acesta investitia a fost mai mare pentru ca a trebuit sa construim totul de la inceput, insa la anul spre exemplu va trebui sa cheltuim mult mai putin, deoarece avem deja asfaltul”, a declarat Hartmut Beyer.

Evenimentul Bucharest Challenge se va desfasura intre 18 si 20 mai si va cuprinde curse din calendarul FIA GT, FIA GT3 si Dacia Logan Cup.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: