Te asteptam si pe retelel sociale

Alte sporturi

Colts a câştigat finala Superbowl

Cel mai mare eveniment sportiv din Statele Unite a avut loc în această noapte. Superbowl, marea finală a fotbalului American a pus faţă în faţă la Miami, pe Indianapolis Colts şi pe Chicago Bears.

Cu o defensivă în zi de graţie şi cu 6 recuperări reuşite, Colts şi-a adjudecat trofeul cu rezultatul final de 29 la 17. Cei de la Indianapolis au revenit de 5 ori pe tabela de marcaj in faţa celor din Chicago care nu au reusit decât un total de 265 de iarzi in cele 4 reprize.

Omul meciului, coordonatorul de joc Peyton Manning a reuşit 25 de pase complete din 38 şi un total de 247 de iarzi. A fost primul Superbowl desfăşurat pe ploaie si primul în care lovitura de deschidere a fost încheiată cu un eseu.

A fost totodată prima finală în care cele două echipe au fost conduse de antrenori de culoare Tony Dungy şi Lovie Smith. Colts nu au mai cîştigat trofeul Vince Lombardy din 1970.
realitatea.net

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: