Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Colaborare intre Liverpool si MTK Budapesta

Clubul englez FC Liverpool si formatia ungara MTK Budapesta au initiat un program de colaborare. Finalista Ligii Campionilor a transferat recent oi fotbalisti de la formatia ungara, Andras Simon si Krisztian Nemeth, urmand ca Liverpool sa investeasca financiar in academia de fotbal a lui MTK.

De asemenea, intre cele doua cluburi vor exista si schimburi de jucatori. Astfel, englezii vor putea achizitiona cei mai talentati jucatori de la Academia de fotbal, iar la MTK vor sosi mai multi fotbalisti de tineret de la Liverpool.

Directorul general al lui MTK, Laszlo Domonyai, a spus ca intelegerea cu Liverpool poate sa fie considerata un moment istoric pentru fotbalul ungar. „Tinerii jucatori vor avea oportunitatea sa-si indeplineasca visul si sa joace in Anglia, a spus oficialul echipei.

MTK a anuntat ca mai multe echipe din Europa au vrut sa colaboreze cu echipa antrenata de Rafa Benitez, si tocmai de aceea clubul este foarte multumit ca antrenorul spaniol a vrut sa fie incheiata o colaborare cu formatia din Budapesta.

„Nu pot exprima in cuvinte ce onoare este ca Rafael Benitez si echipa sa au decis sa colaboreze cu noi. Stiu ca si jucatorii academiei se pot simti mandri”, a afirmat directorul academiei de fotbal, Zsolt Tamasi. Primul jucator care va pleca in Anglia in urma colaborarii este portarul Peter Gulasci, care se va pregati 10 zile la centrul de antrenament al lui Liverpool de la Melwood, incepand din 4 iulie.

Citeste mai multe!