Te asteptam si pe retelel sociale

Liga Europa

Claudiu Niculescu: Vom face un meci mare”

Atacantul lui Dinamo, Claudiu Niculescu, a declarat, marţi, pentru NewsIn, că atmosfera în lotul alb-roşilor este una foarte bună înainte de meciul retur cu Benfica, şi că echipa lui Mircea Rednic este pregătită să facă un meci memorabil, joi, împotriva portughezilor, informeaza realitatea.net

Atmosfera în lot înainte de meciul cu Benfica este una foarte bună. Suntem pregătiţi să facem un meci mare cu Benfica. îmi doresc foarte mult să înscriu, dar mai trebuie să şi pot”
, a spus, marţi, pentru NewsIn, Claudiu Niculescu.

în legătură cu intersul fanilor, care au cumpărat toate biletele pentru returul cu Benfica, atacantul a declarat: Sunt bucuros că fanii au cumpărat toate biletele. Eram sigur că aşa vor face. Sper să creeze o atmosferă care să ne poarte spre victorie.

în privinţa articolelor din presă care anunţă interesul celor de la FC Bruges pentru el, Niculescu a afirmat: Am semnat cu Dinamo pe încă trei ani şi nu mă gândesc să plec. Am avut ofertă şi de la Real Sociedad şi tot nu am plecat. Deocamdată, nu ma gândesc la vreun transfer în afară. Acum mă gândesc doar la meciul de joi, cu cei de la Benfica.

Dinamo va juca returul cu Benfica Lisabona, joi, de la ora 20:45, pe stadionul Dinamo, după ce, în tur, lusitanii s-au impus cu 1-0. Meciul va fi transmis în direct de TVR 1.

Citeste mai multe!