Claudiu Bortuneanu contribuie la pozitia de lider a Snagovului

Sportul Snagov şi-a recâştigat prima poziţie în clasamentul Ligii 2 şi după etapa a 11-a, prima intermediară a sezonului, după ce a trecut fără probleme de CS Baloteşti, 4-1 pe teren propriu. Echipa lui Laszlo Balint fusese devansată la golaveraj pentru o zi de Academica Clinceni, care câştigase tot cu 4-1 meciul de ieri cu Pandurii Târgu Jiu, însă a revenit pe locul 1 şi s-a detaşat din nou la trei puncte, rămânând în continuare singura echipă din campionat neînvinsă.

Snagovul a deschis repede scorul în meciul cu Baloteşti. Florin Ilie a scos un penalty din duelul cu Flămânzeanu, iar Cristian Dănălache a transformat cu siguranţă în minutul 4. Avantajul minim a rezistat apoi până spre finalul primei reprize, atunci când s-a mai înscris de două ori şi la vestiar s-a intrat cu scor de neprezentare. Darius Buia (35) a punctat direct dintr-o lovitură liberă de la 23 de metri, imparabil în vinclul din dreapta, iar Claudiu Borţoneanu (39) a marcat la colţul scurt după ce a pătruns pe stânga şi a ridiculizat mai mulţi adversari.

Intrat la pauză, Alexandru Stoica a dat câteva speranţe Baloteştiului cu golul său din minutul 60, atunci când a profitat de pasa bună a lui Gojnea şi l-a învins pe Florin Iacob. Însă pentru puţin timp, deoarece Cătălin Hlistei (74) a marcat şi el pentru Sportul cu un şut din afara careului. S-a terminat 4-1 şi Snagovul a revenit pe prima poziţie a clasamentului, păstrându-şi avansul de trei puncte faţă de Academica Clinceni şi patru de Chindia Târgovişte.

Jucatorul este reprezentat  de compania de impresariat sportiv Alexandrion Sport Management. Peste 30 de jucatori si antrenori au apelat pana in prezent la serviciile acestei noi companii aparute pe piata de impresariat sportiv. Alexandrion Sport Management este o companie ce aduce un plus pe piata de impresariat sportiv, in sensul ca jucatorii reprezentati beneficiaza de facilitati, cum sunt cele de imagine sau pe zona de asigurari de sanatate.

Compania Alexandrion Sport Management impresariaza si jucatori din alte sporturi precum handbal sau tenis.

Stiri recente

CFR conduce SuperLiga, dar FCSB vrea să dea lovitura în Gruia

de Levente Balint  CFR Cluj este lideră în SuperLiga după 23 de etape, cu 50 de puncte, cu două mai...