Cîrstea și Begu joacă la ”Țiriac Foundation Trophy presented by Kaufland”

Sorana Cîrstea și Irina Begu vor juca la prima ediție a ”Țiriac Foundation Trophy presented by Kaufland”. Turneu din Circuitul WTA 125, programat în perioada 10-18 septembrie 2022, la Centrul Național de Tenis.

Elevor primi câte un wild-card din partea organizatorilor și vor fi favoritele nr. 1 și nr. 2 la turneul de la București.

Ion Țiriac, conferință de presă la CNT

Tragerea la sorți a meciurilor de pe tabloul principal al turneului va avea loc sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 13, la Centrul Național de Tenis din București, la acest eveniment urmând să participe și Ion Țiriac, promotorul acestui turneu, cel care a făcut tot posibilul ca orașul București să revină în Circuitul WTA.

”Țiriac Foundation Trophy prezentat de Kaufland”, este un turneu WTA 125 organizat la Centrul Național de Tenis. De către Federația Română de Tenis și susținut de Fundația Țiriac.

Kaufland, Dedeman, Superbet și Allianz Țiriac sunt principalii parteneri ai competiției ce va fi transmisă în direct și în exclusivitate de Digi Sport. Competiție organizată și cu sprijinul Ministerului Sportului.

Dr. Oetker, Banca Transilvania, Regina Maria, Aqua Carpatica – băutura oficială, Țiriac Auto – partenerul de mobilitate. Casa de bijuterii Malvensky, cea care a realizat trofeul, Decathlon și McCann, contribuie, de asemenea, la buna organizare a turneului de la București.

Turneul WTA 125, organizat la Centrul Național de Tenis va avea un tablou principal de simplu cu 32 de jucătoare. Și un tablou de dublu cu 8 echipe.

”Țiriac Foundation Trophy prezentat de Kaufland” oferă premii totale în valoare de 115.000 USD. Și 160 de puncte în clasamentul WTA pentru campioană. Costurile totale de organizare ridicându-se la peste 165.000 USD.

Stiri recente

Răzvan Lucescu a câștigat cu PAOK Salonic campionatul în Grecia. Ce a spus antrenorul român

PAOK Salonic, echipa unde antrenează Răzvan Lucescu, e campioana Greciei. Trupa românului a câștigat cu 2-1 partida cu Aris. PAOK...