Chivu: Nu avem asigurata calificarea

0
132

Căpitanul echipei naţionale a României, Cristi Chivu (foto), a declarat luni că tricolorii mai au mult de luptat pentru a ajunge la EURO 2008, în timp ce Cosmin Contra salută revenirea primei reprezentative la Timişoara şi aşteaptă un rezultat favorabil contra Sloveniei.

“Este adevărat că am reuşit o campanie foarte bună până acum, dar nici pe departe nu suntem calificaţi. Simţim suflarea Bulgariei în ceafă şi trebuie să ne păstrăm concentrarea şi pentru următoarele meciuri”, a declarat Chivu

De asemenea, fundaşul Cosmin Contra a declarat că este o diferenţă între echipa eliminată de Slovenia, acum şase ani, şi cea de acum: “Atunci eram tineri, dar acum avem un plus de valoare în faţa Sloveniei. Sper să obţinem un rezultat bun, ca să ne fie mai uşor în meciurile următoare. De data asta ar fi mai bine să nu marchez, dar să obţinem calificarea”.

Cristian Chivu şi Cosmin Contra au fost prezenţi la semnarea unui contract de parterneriat între Gillette şi Federaţia Română de Fotbal, eveniment la care au mai participat preşedintele FRF, Mircea Sandu, şi directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here