Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

Chivu a luat note mici in presa

Fundasul Cristian Chivu a primit nota 5,5 din partea agentiei Datasport, a site-ului goal.com si a publicatiilor Corriere Canadese si Il Giornale, dupa prestatia avuta in partida Chievo Verona – AS Roma, scor 2-2, in etapa a 26-a din Serie A.

„Chivu nu a facut o partida buna. S-a vazut ca vine dupa o accidentare care l-a tinut o vreme departe de gazon”, a scris Il Giornale. „Rominul a facut parte dintr-o defensiva a Romei adormita in prima jumatate de ora”, a notat Datasport.

Singurii jucatori cu note mai mici decit internationalul romin au fost Marco Cassetti si Francesco Tavano, care au primit nota 5.

In schimb, site-ul realsoccer.it i-a acordat nota 6 lui Chivu si a considerat ca portarul Alexander Doni si capitanul Francesco Totti au fost cei mai buni jucatori ai Romei, acordindu-le nota 7.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: