Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Chivu a fost operat la septul nazal

Fundaşul Cristian Chivu a fost operat, miercuri seară, la o clinică din Roma, în timpul intervenţiei chirurgicale jucătorului fiindu-i îndreptat septul nazal, în urma accidentării suferite în meciul cu Olympique Lyon, din Liga Campionilor, informează site-ul oficial al fotbalistului.

Potrivit sursei citate, intervenţia chirugicală, care a început în jurul ore 17.00, a durat aproximativ trei ore, mai mult decât s-a estimat iniţial, deoarece medicii au fost nevoiţi să-i facă operaţia de îndreptare de sept.

După ce a ieşit din operaţie, Cristian Chivu, aflându-se încă sub efectul anesteziei, a declarat: „Mi-au refăcut nasul”.

Medicii nu au estimat perioada de indisponibilitate a jucătorului, însă, potrivit presei italiene, acesta nu va putea evolua două săptămâni, devenind astfel incert pentru meciul pe care naţionala României îl va disputa, pe 24 martie, cu Olanda, în preliminariile Euro-2008, informeaza Mediafax.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: