Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

Chivas USA a luat un cubanez cu azil politic

Formaţia americană de fotbal Chivas USA l-a angajat pe atacantul cubanez Maykel Galindo, jucător rămas în Statele Unite cu azil politic.

În anul 2005, naţionala Cubei a jucat un meci contând pentru Gold Cup la Seattle cu formaţia din Costa Rica iar fotbalistul a profitat de acest meci şi a rămas în Statele Unite cerând azil politic care i-a şi fost asigurat.

Sfert-finalistă în ultimul sezon din MLS, l-a achiziţionat pe Galindo pentru a completa linia de atac alături de internaţionalul Ante Razov, Matt Taylor, Drew Helm, Estuardo Sanchez, David Arvizu şi Jon Cunliffe.

Chivas USA este pregătită de Preki, îi mai are în lot pe Claudio Suarez, Carlos Llamosa, Carlos Borja, Francisco Mendoza şi Brent Whitfield iar unul dintre cei mai importanţi fani ai echipei este actriţa Eva Longoria.

Galindo a jucat în sezonul 2005-2006 pentru Seattle Sounders, formaţie pentru care a marcat un gol în 396 de minute jucate. De asemenea, la Gold Cup din 2005, Galindo a marcat unul din cele trei goluri ale Cubei, reuşita din înfrângerea 1-4 cu Statele Unite.
 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: