Chelsea ramane in plasa liderului

0
145

Într-una din restanţele campionatului englez de fotbal, Chelsea s-a impus fără probleme la West Ham United, 4-1, şi s-a apropiat din nou la trei puncte de lidera Manchester United.

Cu Michael Ballack pe bancă, Andrei Şevcenko în tribune şi o linie de mijloc inedită, Chelsea a zburdat pe teren în deplasarea de la West Ham United şi s-a impus cu 4-1, goluri marcate de Shaun Wright Phillips, de două ori, Salomon Kalou şi Didier Drogba, respectiv Carlos Tevez.

Chelsea s-a apropiat astfel din nou la trei puncte de lidera Manchester United cu şase etape înainte de final condamnând însă pe West Ham la retrogradare, deşi distanţa de cinci puncte până la salvare încă mai poate fi recuperată.

Liverpool, în schimb, şi-a consolidat locul trei din clasament după victoria cu 2-0 din meciul cu Middlesbrough, succes adus de căpitanul Steven Gerrard, autorul celor două goluri şi notat cu 8.8 pentru evoluţia sa.

Blackburn a marcat de trei ori în prima jumătate de oră a meciului de acasă cu Watford şi s-a impus cu 3-1, prin reuşitele lui Samba, Roberts şi McCarthy, respectiv Rinaldi.