Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Chelsea, prima finalista a Cupei Ligii Angliei

Campioana en-titre din Premier League, Chelsea Londra, a făcut instrucţie cu Wycombe Wanderers în prima semifinală a Cupei Ligii Angliei impunându-se cu un categoric 4-0.

După 1-1 în deplasare, Chelsea nu a mai lăsat loc la interpretări şi şi-a adjudecat calificarea în finală evitând astfel o surpriză care să adâncească situaţia fierbinte din vestiarul londonezilor.

Ucraineanul Andrey Şevcenko (foto) a fost omul primei reprize cu o dublă realizată în minutele 22, după o pasă greşită a lui Doherty, şi 44, după o pasă printre a lui Drogba, iar Frank Lampard l-a copiat în actul al doilea cu goluri marcate în minutele 69, după un contraatac clasic purtar împreună cu Şevcenko, şi 90, după un un-doi spectaculos cu Drogba.

Chelsea se califică în finala Cupei Ligii Angliei unde va juca cu învingătoarea dintre Tottenham Hotspur şi Arsenal Londra.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: