Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Chelsea a castigat Cupa Angliei pe noul Wembley

Chelsea Londra a cistigat editia din 2007 a Cupei Angliei dupa ce a invins cu 1-0 dupa prelungiri pe marea rivala din ultima editie de campionat, Manchester United.

Echipa lui Jose Mourinho si-a luat revansa pentru titlul pierdut iar londonezii incheie sezonul en-fanfare cistigind cele doua cupe interne, Cupa Angliei si Cupa Ligii Angliei.

Chelsea a avut prim planul in prima repriza cind Drogba si Lampard au ratat ocazii importante de a deschide scorul dupa ce Rooney ratase si el o sansa importanta in debutul jocului.

Dupa pauza, United a reusit sa echilibreze jocul si a ratat la rindul ei alte doua ocazii prin Rooney si Giggs insa cum nu s-a inscris, meciul a intrat in prelungiri.

Giggs si Rooney au fost blocati excelent in prelungiri pe Petr Cech si, cind toata lumea dar mai ales Sir Alex Ferguson se pregateau de lovituri de departajare, Drogba a datat lovitura marcind golul victoriei pentru Chelsea in minutul 116.

Drogba a luat o actiune pe cont propriu, a reusit un un-doi spectaculos cu Lampard si a finalizat cu un sut plasat, fara sperante pentru olandezul Van Der Sar.

Festivitatea de premiere a fost facuta de Printul William, probabil viitorul rege al Marii Britanii, insa ambele echipe au repartizate locuri in Liga Campionilor astfel ca in Cupa UEFA va merge o alta echipa din campionat.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: