CFR Cluj l-a luat pe Yssouf Kone de la Rosenborg

Yssouf Kone, atacantul lui Rosenborg, va ajunge pe 1 august sub comanda lui Andone. Miercuri seara, şefii celor două echipe au bătut palma pentru un nou transfer. CFR va plăti 600.000 de euro pentru Yssouf Kone, care mai avea contract până în decembrie 2008 cu formaţia norvegiană.


Sunt foarte fericit pentru transferul la CFR, deoarece voi avea şanse de a juca din nou în grupele Ligii Campionilor. Voi fi şi mai fericit dacă la plecarea mea Rosenborg va fi în UEFA. Vreau să-i ajut să se califice prin intermediul Cupei Intertoto„, a spus Kone pentru www.rosenborg.info.


Născut şi crescut în Coasta de Fildeş, Kone joacă pentru ţara de origine a bunicilor, Burkina Faso. Pentru echipa de club, el a reuşit sezonul trecut opt goluri în Liga Campionilor, din care şase în fazele preliminare!

Este un jucător pe care l-am dorit foarte mult. Va evolua pentru CFR timp de patru sezoane. Sperăm să se acomodeze cât mai repede şi să dea multe goluri la echipa noastră. Am dat lovitura pe piaţa transferurilor. Campania de achiziţii cred că este finalizată„, a spus directorul sportiv Răzvan Zamfir.

sursa: prosport.ro