Cehii s-au batut intr-un bar din Praga

Patru dintre componenţii reprezentativei de fotbal a Cehiei, eliminată în primul tur la EURO 2008, au fost implicaţi într-un incident ce a avut loc într-un bar din centrul oraşului Praga, în noaptea de luni spre marţi, informează presa cehă, citată de AFP.

Milan Baros, Tomas Ujfalusi, Radoslav Kovac şi Martin Fenin se aflau în localul respectiv în momentul în care a izbucnit un scandal în care a fost implicat unul dintre prietenii lor.

Ne distram fără probleme, împreună cu prietenii, când unul dintre noi a fost agresat, iar eu i-am sărit în ajutor şi m-am bătut cu cineva din bar’, a declarat Martin Fenin, atacantul echipei germane Eintracht Frankfurt, pentru tabloidul ‘Blesk’.

Potrivit cotidianului ‘Dnes’, fundaşul lui Spartak Moscova, Radoslav Kovac, a fost implicat la rândul său în bătaia respectivă, în timp ce Baros (Portsmouth) Şi Ujfalusi (ex-Fiorentina) părăsiseră deja localul.

Incidentul nu a avut consecinţe grave, a anunţat Sport Invest, agenţia care reprezintă interesele lui Fenin, citată de CTK.