Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Fashion

Cea mai frumoasă fotbalistă din România s-a întors acasă

eodora Meluță, fundașul echipei naționale, de două ori desemnată cea mai bună jucătoare a României, este noua jucătoare a Politehnicii Timișoara.

Cu oferte din Italia, Elveția și Cipru, Teo a ales să revină în țară pentru cel puțin un an, după o scurtă perioadă petrecută în Elveția, la Lugano. Din nefericire, aceasta nu a avut șansa să joace mai multe meciuri pentru Lugano, accidentându-se grav în luna martie – fractură de tibie și peroneu. Aflată încă în perioada de recuperare după operație, Teo s-a alăturat echipei timișorene la începutul pregătirii.

„Am ales Politehnica Timișoara pentru că am încredere că Șefu’, așa cum îi spun eu domnului Albon, poate să construiască un proiect sănătos, pe termen lung, care să aducă lucruri pozitive în fotbalul feminin românesc. Apreciez foarte mult faptul că toți cei din staff și conducere au înțeles că trebuie răbdare în procesul meu de recuperare și îmi sunt alături pentru a mă reface complet și pentru a reveni cât mai repede pe teren să ajut echipa în obținerea rezultatelor pozitive”, a declarat Teodora Meluță.

Citeste mai multe!

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: