CCA: Deaconu a procedat corect

0
114

Comisia Centrala a Arbitrilor a analizat, vineri, decizia lui Alexandru Deaconu (foto) de a opri meciul Rapid – Steaua, in minutul 73, si a hotarat ca arbitrul a procedat corect, informeaza Realitatea TV.

Presedintele Comisiei de Disciplina a FRF, Marin Daniel Cernat, a solicitat, joi, presedintelui CCA, Gheorghe Constantin, sa furnizeze punctul de vedere cu privire la decizia arbitrului Alexandru Deaconu de a opri definitiv jocul Rapid – Steaua, din etapa a 24-a a Ligii I. In aceste conditii, Gheorghe Constantin a hotarat convocarea in regim de urgenta a Biroului Executiv al CCA (alcatuit din Gheorghe Constantin, Marcel Lica si Nicolae Grigorescu) si a responsabilului compartimentului Analiza al CCA (Dan Petrescu), vineri, 28 martie, ora 9:30, la Casa Fotbalului.

Comisia de Disciplina a FRF a judecat, miercuri, incidentele de la meciul Rapid – Steaua, intrerupt in minutul 74, la scorul de 1-0 pentru giulesteni, dupa ce arbitrul Alexandru Deaconu a fost lovit cu o bricheta aruncata din tribune. Membrii Comisiei au amanat luarea unei decizii pentru vineri, la ora 17:00, deoarece trebuiau solutionate anumite aspecte care nu tineau de competenta comisiei.

Sursa: NewsIn

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here