Te asteptam si pe retelel sociale

Rugby

Catalin Fercu este cel mai bun marcator de eseuri din Challenge Cup

Aradeanul Catalin Fercu a devenit cel mai bun marcator de eseuri din Challenge Cup dupa etapa a cincea a acestei competitii. Cu cele 3 eseuri reusite vineri impotriva celor de la Bayonne, Fercu a marcat pana acum 6 eseuri si este in fruntea acestui clasament, la un eseu distanta de cei doi jucatori de pe locurile care completeaza podiumul, de la Brive si Bristol. Aradeanul a inscris cele 6 eseuri ale sale astfel: 1 in meciul de acasa cu Bayonne, 2 in partida de acasa cu Newport si 3 in deplasarea de la Bayonne.

Bucurestiul a mai inscris 8 eseuri pana acum in Challenge Cup, prin 8 jucatori diferiti, iar Calafeteanu a transformat o penalitate si un eseu, in timp ce Iulian Andrei a transformat si el un eseu. Topul marcatorilor de pana acum ai Bucurestiului il are pe Fercu in frunte, urmat de Dumbrava si Vlaicu, transformerii echipei.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: