Te asteptam si pe retelel sociale

Auto

Cășuneanu e gata să își apere titlul la super rally

Costel Cășuneanu a devenit noul lider al Campionatului Național de Viteză în Coastă după rezultatul bun de la Trofeul Râșnov înregistrat în weekend, dar are planuri mari pentru acest sezon. Pilotul băcăuan vrea să își apere și titlul la super rally, competiție care va debuta sâmbătă la Mangalia. Pe o Skoda Fabia R5, Cășuneanu a fost pe 4 la general și pe primul loc la Categoria I în runda de la Râșnov, rezultat care l-a adus în fotoliul de lider al campionatului de viteză în coastă. Cu 43 de puncte, acesta are cu 6 mai multe decât Octavian Ciovică.

„Dacă eram mai atent, aș fi terminat pe primul loc, însă per total sunt mulțumit deoarece am bifat al doilea podium consecutiv la categorie. Nu mă număram printre favoriți la începutul sezonului și faptul că sunt pe 1 acum e o bucurie pentru mine”, a spus pilotul.

Obiectivul principal pentru Cășuneanu rămâne însă apărarea titlului cucerit în Campionatul Național de Super Rally, care va avea prima etapă din acest sezon la finalul acestei săptămâni la Mangalia. „Acum doi ani am terminat pe podium la Mangalia, vreau să fiu din nou în topul clasamentului. Va fi o cursă importantă deoarece și-au anunțat multe nume mari prezența la start, dar abia aștept. E o provocare pentru mine”, a adăugat Costel Cășuneanu.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: