Casillas si Raul au semnat contracte pe viata cu Real Madrid!

0
82

Capitanul lui Real Madrid, Raul Gonzales, si portarul Iker Casillas au semnat contracte pe viata cu gruparea de pe Santiago Bernabeu, informeaza Marca.

Raul avea contract cu Real Madrid pina in 2010, iar Casillas, un an mai tirziu. Cei doi jucatori, care au evoluat numai pentru echipa albilor sunt considerati cei mai carismatici fotbalisti din lotul lui Bernd Schuster.

In virsta de 31 de ani, Raul Gonzales a veni la Real Madrid in 1992 si a debutat in octombrie 1994, pe cind antrenor era Jorge Valdano. Golgeterul all-time al nationalei Spaniei, pentru care a evoluat de 102 ori si a marcat 44 de goluri, Raul a cistigat cu Real Madrid 5 campionate ale Spaniei, 3 Supercupe ale Spaniei, 3 Ligi ale Campionilor, 2 Cupe Intercontinentale si o Supercupa a Europei.

Nascut pe 20 mai 1981, Iker Casillas este la Real Madrid de la virsta de zece ani si a debutat la echipa mare in 1998. Portarul madrilen a cistigat 3 titluri de campiona al Spaniei, o Supercupa a Spaniei, doua Ligi ale Campionilor, o Supercupa a Europei si o Cupa Intercontinentala. La nationala Spaniei, Iker Casillas a evoluat de 74 de ori.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here