Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Cartonaş roşu şi pentru arbitru

.

.

Antrenorul echipei Austria Karnten, Frenkie Schinkels, a fost amendat cu suma de 300 de euro pentru că i-a arătat cartonaşul roşu arbitrului partidei de sâmbătă, dintre formaţia sa şi Rapid Viena, a anunţat Federaţia Austriacă de Fotbal, citată de presa austriacă.

Schinkels a considerat că arbitrul Louis Hofmann a comis mai multe greşeli în partida de sâmbătă, dezavantajând formaţia Austria Karnten, motiv pentru care în minutul 50 s-a ridicat de pe banca tehnică şi a mers la marginea terenului, cu un cartonaş roşu în mână, pe care i l-a arătat centralului.

Arbitrul nu a gustat însă gluma şi i-a arătat şi el, antrenorului, cartonaşul roşu, trimiţându-l pe acesta în tribună să vadă finalul partidei, câştigate de Rapid Viena cu scorul de 1-0, printr-un gol reuşit în minutele de prelungiri.

Antrenorul Frenkie Schinkels şi-a explicat gestul într-o declaraţie acordată cotidianului austriac Der Standard: Tatăl meu m-a învăţat că nu am voie să înjur. De aceea am la mine tot timpul în buzunar cartonaşe galbene şi roşii, ca să le pot arăta arbitrilor ce cred eu despre deciziile lor.

Citeste mai multe!