Te asteptam si pe retelel sociale

Succes Press & PR

Caramalau Marian – personal trainer – schimba sala dar naravul ba’ ! Afla mai multe in articol!

Bună ziua, numele meu este Caramalău Marian (Personal Trainer), după cum bine știți mulți dintre voi  sunt o persoană care iubește provocarile, schimbarile și un om care nu îmbrățișează monotonia!

Scriu astăzi aceste rânduri pentru a mă adresă tuturor persoanelor care sunt interesate de a se antrena sub supravegherea mea sau alături de mine!

De curând, am decis să schimb locul unde eu antrenez, începând de astăzi mă puteți găsi la sală ce poartă numele „SAMGYM”(Șoseaua Pantelimon nr.245)!

Această locație este extraordinară pentru ca tu să te poți antrena în ritmul ales, este o sală destul de spațioasă, curată iar personalul nemaintalnit de sociabil și  săritor în cazul în care tu ai întrebări!

Despre echipă noastră, celor care se vor antrena sub supravegherea mea, familia mea cum îmi place mie să o numesc „K FAMILY„, va pot spune numai lucruri bune ,deoarece în această familie vei interacționa cu oameni respectuoși, sociabili, muncitori și foarte ambițioși!

 Suntem un grup într-o continuă creștere din care poți face și tu parte iar cu siguranță te vei integra ușor!

Sunt convins că ai auzit la diferite persoane ,”Cu antrenor este greu”, „Când numai poți el trage de tine”,”Antrenamentele sunt mult mai epuizante”,temeri de care nu te vei lovi  în echipă noastră,noi punem sănătatea și buna dispoziție pe primul plan!

De ce vii la sală? Să te antrenezi, să îți schimbi forma corporală, să scapi de stres, să socializezi, toate acestea le poți găsi la noi!

Eu zic că merită să încercam, pentru mai multe detalii aveți in josul paginii contactul meu, va mulțumesc și va aștept cu drag!

 

 “Viața este ca mersul pe bicicletă. Pentru a-ți menține  echilibrul trebuie să continui să mergi inainte.”

 

Facebook https://www.facebook.com/PersonalTrainerKara/

Nr.de telefon/Whatshapp: 0735.675.033

 

Citeste mai multe!