Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Capello si Guti s-au certat la antrenament

Cei doi au avut un schimb dur de replici catre sfarsitul unui meci de antrenament. Totul a inceput cand Guti, care s-a accidentat la inceputul lui ianuarie, a primit o lovitura la glezna care ii era afectata de accidentare. Dupa ce a fost  tratat de medicii madrileni, spaniolul a vrut sa paraseasca terenul, moment in care Capello a tipat la jucator, spunandu-i ca numai el decide daca jucatorul poate parasi antrenamentul.

Guti i-a raspuns antrenorului ca lovitura pe care a primit-o a fost una dura si dureroasa, moment in care intre cei doi a inceput un schimb de replici foarte dur. Pana la urma, jucatorul si-a reluat antrenamentul, insa nu a parut prea incantat de modul in catre a fost tratat de antrenor.

 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: