Capello nu va demisiona de la Real Madrid

Antrenorul italian Fabio Capello a declarat, vineri, că nu va demisiona din funcţia de antrenor al formaţiei Real Madrid, indiferent de rezultatul meciului cu FC Barcelona, programat sâmbătă, pe Camp Nou, în etapa a XXVI-a a campionatului Spaniei, informează Marca.

“Întrebarea asta mi s-a pus de 50 de ori, iar răspunsul este întotdeauna acelaşi. Plecarea mea de la Real Madrid depinde de preşedinte, nu de mine”, a spus Capello, care a negat posibilitatea de a-şi prezenta demisia, în cazul unei înfrângeri în meciul de sâmbătă.

Capello a menţionat că nu regretă formula de joc folosită în meciul cu Bayern Munchen, din manşa retur a optimilor Ligii Campionilor. “Formula de joc nu m-a dezamăgit. Acest sistem a fost practicat toată săptămâna, dar nu de fiecare dată ceea ce exersezi dă roade. Fiecare trebuie să-şi demonstreze valoarea pe teren. Eu iau deciziile, iar ei trebuie să demonstreze că pot juca. Antrenorul este cel care decide, nu jurnaliştii, nici preşedinţii, nici jucătorii”, a afirmat tehnicianul italian.

Stiri recente

Cândea Andreea, jucătoarea ACS Fotbal Feminin Baia Mare, convocată în Echipa Națională U15

Echipa Națională de Fotbal Feminin U15 se pregătește pentru un stagiu intensiv de antrenament, ce va avea loc la...