Capello nu va demisiona de la Real Madrid

0
88

Antrenorul italian Fabio Capello a declarat, vineri, că nu va demisiona din funcţia de antrenor al formaţiei Real Madrid, indiferent de rezultatul meciului cu FC Barcelona, programat sâmbătă, pe Camp Nou, în etapa a XXVI-a a campionatului Spaniei, informează Marca.

“Întrebarea asta mi s-a pus de 50 de ori, iar răspunsul este întotdeauna acelaşi. Plecarea mea de la Real Madrid depinde de preşedinte, nu de mine”, a spus Capello, care a negat posibilitatea de a-şi prezenta demisia, în cazul unei înfrângeri în meciul de sâmbătă.

Capello a menţionat că nu regretă formula de joc folosită în meciul cu Bayern Munchen, din manşa retur a optimilor Ligii Campionilor. “Formula de joc nu m-a dezamăgit. Acest sistem a fost practicat toată săptămâna, dar nu de fiecare dată ceea ce exersezi dă roade. Fiecare trebuie să-şi demonstreze valoarea pe teren. Eu iau deciziile, iar ei trebuie să demonstreze că pot juca. Antrenorul este cel care decide, nu jurnaliştii, nici preşedinţii, nici jucătorii”, a afirmat tehnicianul italian.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here