Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

CAMPIONATE EXTERNE/ Die Fußball

La sfârşitul acestei săptămâni debutează noua ediţie de campionat din Bundesliga, una dintre cele mai spectaculoase întreceri din fotbalul european. noul sezon se anunţă extrem de interesant, cu foarte multe pretendente la titlu.

După o stagiune în care surprizele s-au ţinut lanţ, începând cu turul senzaţional făcut de nou-promovata Hoff enheim şi terminând cu titlul cucerit de Wolfsburg, ediţia 2009/2010 debutează în forţă, actualul campionat fiind cât se poate de imprevizibil.

Bayern Munchen este însetată de revanşă, după ce în sezonul precedent Jurgen Klinsmann a fost dat afară pe uşa din dos în urma rezultatelor nesatisfăcătoare, „bavarezii” ratând toate obiectivele propuse la începutul sezonului. Acum, cu un nou antrenor în persoana lui Louis van Gaal, olandezul care a transformat- o pe Alkmaar în sezonul precedent dintr-o echipă de locurile 4-5 în campioana din Eredivisie, „FC Hollywood” pare mai mult decât montată să îşi răpună adversarii. Un mare avantaj îl reprezintă şi faptul că, în ciuda ofertelor avute, Frank Ribery a rămas la Munchen (n.r. până la închiderea ediţiei). Pe lângă asta, Bayern a „lucrat” intens şi pe piaţa transferurilor. I-a adus pe Olic, Pranjic, Tymoshchuk şi Gomez şi i-a pierdut pe Ze Roberto, Lúcio şi Podolski, acesta din urmă fi ind vândut încă dinaintea returului din campionatul precedent la FC Koln.

VfL Wolfsburg, campioana en-titre, începe noul sezon fără antrenorul care i-a adus această mentalitate de învingătoare. Transferurile au fost destul de puţine, în special pentru o formaţie care intră direct în grupele UEFA Champions League, algerianul Karim Ziani, adus de la Marseille pentru şapte milioane de euro, şi danezul Thomas Kahlenberg, cumpărat de la Auxerre în schimbul a patru milioane, fi ind singurele nume ceva mai cunoscute. De asemenea s-a întors şi Vlad Munteanu în timp ce Sergiu Radu, revenit după împrumutul la Koln, a fost trimis la Energie Cottbus.

Schalke 04 se anunţă de asemenea o mare putere în această stagiune, mai ales graţie lui Felix Magath, antrenorul care a făcut miracole oriunde a antrenat, în timp ce Hamburg, Bayer Leverkusen sau, de ce nu, Borussia Dortmund vor fi şi ele printre pretendentele serioase la titlu. Aşadar, începând de vineri, iubitorii fotbalului din Bundesliga trebuie să seteze televizoarele pe Eurosport 2 şi Digi Sport, cele două televiziuni care deţin drepturile, Sport Klub pierzând cel mai important campionat pe care îl transmitea.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: