Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

Calificare facila in optimi pentru Rafael Nadal

Spaniolul Rafael Nadal, numarul 2 mondial, s-a calificat lejer  in turul 4 la Australian Open, dupa ce l-a invins pe Stanislas Wawrinka in 3 seturi, cu un triplu 6-2. A fost prima intalnire a lui Nadal impotriva numarului 2 din Elvetia. 

Intr-o alta partida din cadrul turneului, francezul Sebastien Grosjean a pierdut in fata lui David Nalbandian, in ciuda faptului ca a condus cu 2-0 la seturi. Cel mai tensionat set a fost al treilea, care a fost castigat la mare lupta de Nalbandian. A urmat apoi un come-back senzational al numarului 8 mondial, care s-a impus in urmatoarele doua seturi cu 6-4, respectiv 6-1, asigurandu-si astfel calificarea in optimile de finala ale competitiei.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: