Te asteptam si pe retelel sociale

Auto

Cătălin Cazacu s-a acoperit de glorie la Romanian Superbike 2013

Pilotul de la Taifun Racing Team avea nevoie doar de 5 puncte pentru a se clasa pe primul loc în clasament – şi a reuşit acest lucru cu uşurinţă, terminând cursa pe locul I şi obţinând un avans de 25 de puncte.

Cătălin Cazacu a declarat: „Mă bucur foarte mult că, în doar al doilea an de când am trecut de la clasa de 600 la cea de 1000, am reuşit să câştig titlul – şi la o diferenţă considerabilă de puncte! Astăzi mi-am dorit mult să închei cursa pe locul 1, deşi echipa mea îmi ceruse să merg fără să forţez, pentru că locul 10 ne era de ajuns ca să obţinem titlul. Am considerat că am ceva de confirmat şi trebuie să demonstrez că sunt în formă. A fost un an greu, cu multe probleme, dar sunt fericit că am ajuns aici şi mi-am dorit o victorie deplină!”.

Premiul de la Romanian Superbike 2013 se adaugă la palmaresul deja impresionant al lui Cătălin Cazacu: a fost campion la European Riders Cup (2009), pe locul al II-lea la Romanian Supersport (2009), pe locul I la Romanian Supersport (2010) şi a obţinut locul I în cadrul aceluiaşi campionat, în 2011.

Citeste mai multe!